Quinoa la cuptor cu broccoli şi pui Fermele Crevedia
Ingrediente:
· 2 căni quinoa uscată;
· 4 căni supă de pui/legume/vită;
· 300 g piept de pui Fermele Crevedia;
· 1 linguriţă sare de mare;
· un vârf de cuţit de piper negru;
· un vârf de cuţit de praf de usturoi;
· 2 mâini de spanac proaspăt;
· 150 g brânză dată pe răzătoare;
· 300 g broccoli;
· ½ ceapă;
· 2 linguri sos pesto de busuioc (opţional).
Instrucțiuni:
1. Se fierbe pieptul de pui în apă timp de aproximativ 20 de minute și apoi se adaugă în supă sare şi condimente şi se toarnă într-o cratiţă peste quinoa, amestecând din când în când, până când aceasta absoarbe tot lichidul.
2. Se taie broccoli în bucăţi şi se fierbe la aburi timp de aproximativ 5 minute.
3. Se amestecă într-un castron pieptul de pui fiert, quinoa, bucăţile de broccoli, spanacul, ceapa tăiată mărunt şi (opţional) sosul pesto.
4. Se toarnă amestecul într-o formă pentru copt, se presară deasupra brânză dată pe răzătoare şi se lasă la cuptor timp de 5-10 minute la 200 de grade.
5. Se serveşte cât este cald.
Vă dorim poftă buna!
Sursa de inspirație: www.magicianafit.ro