Recomandarea săptămânii

Quinoa la cuptor cu broccoli şi pui Fermele Crevedia

Ingrediente:

· 2 căni quinoa uscată;

· 4 căni supă de pui/legume/vită;

· 300 g piept de pui Fermele Crevedia;

· 1 linguriţă sare de mare;

· un vârf de cuţit de piper negru;

· un vârf de cuţit de praf de usturoi;

· 2 mâini de spanac proaspăt;

· 150 g brânză dată pe răzătoare;

· 300 g broccoli;

· ½ ceapă;

· 2 linguri sos pesto de busuioc (opţional).

Instrucțiuni:

1. Se fierbe pieptul de pui în apă timp de aproximativ 20 de minute și apoi se adaugă în supă sare şi condimente şi se toarnă într-o cratiţă peste quinoa, amestecând din când în când, până când aceasta absoarbe tot lichidul.

2. Se taie broccoli în bucăţi şi se fierbe la aburi timp de aproximativ 5 minute.

3. Se amestecă într-un castron pieptul de pui fiert, quinoa, bucăţile de broccoli, spanacul, ceapa tăiată mărunt şi (opţional) sosul pesto.

4. Se toarnă amestecul într-o formă pentru copt, se presară deasupra brânză dată pe răzătoare şi se lasă la cuptor timp de 5-10 minute la 200 de grade.

5. Se serveşte cât este cald.

Vă dorim poftă buna!

Sursa de inspirație: www.magicianafit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *