Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 500 g piept de pui Fermele Crevedia;

· 500 g spanac congelat;

· 1 ceapă;

· 3 linguri sos de soia;

· 3 căței de usturoi;

· 1 lingură ulei de cocos;

· 1 linguriță sare;

· 1 linguriță turmeric;

· 1 linguriță frunze de pătrunjel.

Opțional:

· mozzarella dată pe răzătoare;

· porumb.

Mod de preparare:

1. Se pune spanacul la dezghețat. Într-o cratiță mare, se topește uleiul de cocos pe foc mediu, adaugă ceapa tăiată mărunt și se sotează până devine transparentă.

2. Se adaugă pieptul de pui tăiat cubulețe, se amestecă, se condimentează cu sare și piper, se adaugă 150 ml apă și se lasă la fiert înăbușit timp de 20 de minute, amestecând din când în când.

3. Când carnea începe să se înmoaie, se adaugă sosul de soia, cățeii de usturoi zdrobiți și spanacul dezghețat.

4. Se amestecă bine totul, până când excesul de apă se evaporă. Apoi se adaugă mozzarella dată pe răzătoare și porumbul.

5. Mâncarea se servește caldă cu orez, cușcuș, cartofi sau ca atare.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.magicianafit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *