Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 800 g piept de pui Fermele Crevedia;

· 400 g ananas;

· ½ ceapă;

· salată verde;

· mână de migdale (mărunţite);

· 2 tulpini de țelină (opțional);

· Pătrunjel;

· 1 lingură ulei de cocos;

Sosul:

· 5 linguri lapte;

· 150 g brânză moale (de ex. brânză cu mucegai);

· sare de mare;

· piper negru măcinat.

Instrucțiuni:

1. Se sotează ceapa tăiată mărunt într-o lingură de ulei de cocos.

2. Se adaugă puiul tăiat bucăţele şi se prăjeşte până se rumeneşte. Când carnea s-a rumenit, se amestecă într-un castron cu ananasul tăiat mărunt, salata verde, migdalele şi (opţional) pătrunjelul şi tulpinile de ţelină mărunţite.

3. Într-o cratiţă mică se încălzeşte şi se topeşte brânza moale şi laptele, apoi se condimentează după gust cu sare şi piper negru.

4. Se toarnă sosul fierbinte peste salata de pui şi se poate servi cu orez, cuşcuş, bulgur, quinoa sau simplă.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.magicianafit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *