Recomandarea săptămânii

Pulpe de pui cu roșii cherry a la Jamie Oliver

Ingrediente:

* 4 pulpe de pui;

* sare de mare;

* piper negru măcinat;

* 1 buchet de busuioc proaspăt;

* 400 g de roșii cherry roșii și galbene;

* căpățânî de usturoi;

* 1 ardei chili roșu;

* ulei de măsline.

 

1. Se încinde cuptorul la 180 de grade și se așează pulpele de pui într-o tavă, pe un singur strat. Se asezonează cu sare și piper și se adaugă busuiocul tocat mărunt și roșiile injumătățite. Se inserează cățeii de usturoi și ardeiul chili tăiat pe sub pielea pulpelor și se pulverizează puțin ulei de măsline deasupra lor.

2. Fasolea și cartofii noi sunt opționale, așa că aceasta rețetă se poate prepara si fără ele, dacă preferați o altă garnitură. Dacă doriți totuși să sa le adăugați, trebuie puse încă de la început în tavă și lăsate la copt alături de pulpe timp de o ora și jumătate.

3. După ce se scot cățeii de usturoi de sub piele, se pot savura pulpele de pui cu roșii cherry alături de garnitura de cartofi și fasole sau alături de un piure, în cazul în care ați optat pentru o altă garnitură.

Vă dorim poftă bună!

Sursă foto: jamieoliver.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *