Recomandarea săptamânii

Salată de pui cu avocado

 

Ingrediente:

  • 2 bucăți piept de pui;
  • 400 g roșii cherry;
  • salată verde;
  • ceapă mare;
  • 1 avocado;
  • 2 lime/o lamâie;
  • coriandru proaspăt;
  • 3 linguri ulei de măsline;
  • boia de ardei dulce;
  • piper;

Mod de preparare:

  1. 1. Se feliază pieptul de pui și se condimentează cu piper si boia de ardei dulce. Se așează pe grătarul încins până când se pătrunde bine.
  2. 2. Se spală și se taie salata, ceapa, roșiile și avocado. Se pun toate legumele într-un castron.
  3. 3. Pentru a prepara sosul, se amestecă uleiul de masline cu sarea, piperul, sucul de la lime/lamaie și coriandrul tocat mărunt.
  4. 4. După ce puiul s-a pătruns, se lasă la răcit si se taie cubulețe sau se rupe pur și simplu cu mâna fășii, apoi se amestecă în salată împreună cu sosul.
  5. Se servește salata de pui cu crutoane proaspete, făcute dintr-o pâine mai veche, băgată la cuptor cu puțin ulei de masline, pentru a deveni crocante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *