Recomandarea săptămânii

Pui cu varză de Bruxelles și legume

Ingrediente:

 

  • 500 gr varză de Bruxelles;
  • 3-4 buc de carne de pui Fermele Crevedia;
  • 2 roșii;
  • 3 morcovi;
  • 1 ceapă;
  • 1 dovlecel;
  • 1 legătură marar;
  • sare, piper.

 

 

Mod de preparare:

 

  1. Se pune carnea separat la fiert (eventual se păstrează supa pentru alte preparate). Între timp se curață și se opărește varza, în apă clocotită cu sare.
  2. Legumele se rad sau se toacă mărunt, după preferințe și se călesc în 2 linguri de ulei. Se adaugă și varza și se mai lasă pe foc câteva minute, amestecând continuu. Se pune apa cât să acopere legumele și se lasă la fiert, la foc mic, 35-40 minute.
  3. Când e aproape gata, se pune carnea, se verifică varza dacă este bine fiartă, se potrivește de sare și piper, se pune mărarul și se mai lasă la foc mic cam 5 minute.
  4. Se poate servi și cu iaurt.

 

Vă dorim poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *