Recomandarea săptămânii

Rulouri din piept de pui învelite în bacon

Ingrediente:

* 2 bucăți piept de pui Fermele Crevedia;

* 7-8 felii subțiri de bacon;

* muștar dulce (sau iute, după gust),

* 1 lingură sos de soia;

* condimente pentru pui;

* sare, piper;

* ierburi aromatice (după gust);

* frunze de pătrunjel;

* ulei de măsline.

Mod de preparare:

1. Se spală bine pieptul de pui și se dezosează, dacă este cazul. Se împarte in cei doi lobi. În funcție de mărimea lobilor se taie în fâșii pe lungime, groase de 1-1,5 cm și late cât feliile de bacon.

2. Se întinde o fâșie de bacon, se așează deasupra fâșia de piept de pui, condimentată cu condimente de pui și unsă cu muștar. Se acoperă cu frunze de pătrunjel după care se rulează și se prinde într-o scobitoare. Se repetă până se termină și carnea și baconul. La cuptor se pot așeza în tava sau în formă de brioșe.

3. Forma/tava se unge cu ulei de masline, la fel și rulourile și se adaugă și cateva picături de sos de soia. Se lasă la cuptor pentru 20-30 de minute.

4. Se pot servi cu orice garnitură se dorește.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație:www.culoriledinfarfurie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *