Recomandarea săptămânii

Ciorbă de pui cu legume

Ingrediente:

* 2 aripi,1 piept de pui,1 spate pui Fermele Crevedia;

* 4 morcovi de mărime medie;

* 1 ceapă;

* 1 ardei verde;

* 1 ardei roșu;

* 1 țelină mică;

* 2 roșii;

* 70 g pastă de tomate;

* 1 lingură și jumătate borș magic;

* 1 lingură delicat;

* piper;

* 2-3 căței usturoi;

* pătrunjel verde.

Mod de preparare:

1. Se taie carnea de pui, se spală cu apă rece și se pune la fiert, adunând din când în când spuma.

2. Între timp se curață și se spală legumele iar apoi morcovul, ardeii, roșiile și țelina se toacă cubulețe, iar ceapa se toacă mărunt.

3. Când carnea este pe jumătate fiartă se adaugă legumele tocate și se lasă în continuare la fiert. După ce au fiert legumele și carnea se adaugă pasta de tomate, usturoiul, delicatul, piperul,și borșul. Se mai lasă la fiert câteva minute și se dă deoparte.

4. Într-un castron mai mare se bate 1 ou și se adaugă ușor ciorbă caldă peste, apoi se toarnă în oală amestecând de jos în sus, iar la sfarșit se presară pătrunjel verde.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *