Recomandarea săptămânii

Paste cu piept de pui și parmezan

Ingrediente:

* 350 gr paste;

* 50 gr unt;

* 2 bucăți piept de pui Fermele Crevedia;

* sare, piper;

* 5-6 linguri ulei;

* 50 gr parmezan;

* 1 legătură pătrunjel.

Mod de preparare:

1. Se taie pieptul de pui cubulețe și apoi se prăjește în ulei încins. Se condimentează cu sare, piper și se lasă la rumenit, la foc mediu.

2. Separat, se pun pastele la fiert în apă cu sare și ulei. Când sunt fierte, se scot și se lasă sub jet de apă rece.

3. Se pune untul în tavă, se topește, se adaugă pastele scurse, se săreaza și se adaugă pieptul de pui. Se presară cu parmezan și pătrunjel, după care se introduc în cuptorul încins, pentru 10 minute.

4. Pastele cu piept de pui și parnezan se servesc calde.

Vă dorim poftă buna!

Sursa de inspirație: www.culinar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *