Recomandarea săptămânii

Spaghete bolognese cu carne tocată de pui

Ingrediente:

· spaghete;

· 1 morcov;

· 1 țelină;

· 2 cepe;

· 300g piept de pui Fermele Crevedia tocat;

· 200ml suc de roșii;

· pătrunjel;

· sare, piper.

Mod de preparare:

1. Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Într-o tigaie se încinge puțin ulei și se călesc cele 2 cepe tăiate mărunt.

3. Se adaugă pieptul de pui tocat, apoi morcovul și țelina date pe răzătoare. Se toarnă sucul de roșii, se condimentează cu sare și piper, se pune capacul și se lasă la foc mic până scade sosul, aproximativ 1 oră.

4. La sfârșit se adaugă pătrunjelul tocat și sosul astfel obținut se toarnă peste pastele fierte.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.gustos.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *