Recomandarea săptămânii

Pui umplut cu mere și portocale

Ingrediente:

· 1 pui Fermele Crevedia;

· 2 mere;

· 2 portocale;

· 2 linguri miere;

· puțin ulei;

· sare, piper;

· oregano.

Mod de preparare:

1. Se spală puiul întreg, se condimentează bine cu sare, piper și oregano în interior și în exterior. Se unge cu miere și puțin ulei, se umple cu feliile de la un măr și o portocală.

2. Se așază într-un vas termorezistent uns, se toarnă o cană cu apă, se acoperă cu folie de aluminiu, se fac câteva găuri la folie și se dă la cuptor. După aproximativ 40 de minute se scoate folia și se mai lasă în cuptor până se rumenește și se mai stropește cu sosul din vas din când în când.

3. După ce s-a rumenit se scoate pe un platou, se ornează cu restul de măr și portocală și se servește cu încredere. Se poate servi cu piure de cartofi, după gust.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *