Recomandarea saptamanii

Piept de pui cu sos picant de porumb si ardei

Ingrediente:
ulei, sare
usturoi, ceapa
o lamaie verde
700 gr. piept pui
porumb, fasole rosie
3 ardei rosii, 1 ardei iute
coriandru

Mod de preparare:
1. Amestecati uleiul cu zeama de la lamaie ( cate 2 linguri ), boia ( 2 lingurite ), usturoiul tocat marunt si un praf de sare dupa gust
2. Adaugati pieptul de pui in amestecul facut si lasati sa stea maxim 15 min la temperature camerei.
3. Intr-o tigaie mare fierbeti 2/3 cana cu apa la care adaugati porumbul, fasolea ( scursa si spalata ), ardeii, ceapa, sare si piper dupa gust.
4. Fierbeti acoperit, la foc potrivit 10-12 minute. La final adaugati 2 linguri de zeama de lamaie si coriandru tocat fin.
5. Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si prajiti pieptul de pui.

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *