Recomandarea săptămânii

Tortilla cu piept de pui și legume

Ingrediente:

· 8 tortillas mici;

· 2 castraveți;

· 3 roșii medii;

· 4-5 frunze salată verde;

· o lingură coriandru tocat;

· două linguri de maioneză;

· două linguri ulei de măsline;

· două bucăți piept de pui Fermele Crevedia;

· două linguri suc de lămâie.

Mod de preparare:

1. Se pune pieptul de pui tăiat fâșii într-un vas și se toarnă deasupra lui un amestec făcut din două linguri suc de lămâie, o lingură ulei de măsline, sare și piper. Se acoperă cu folie alimentară și se pune la frigider pentru 20 de minute.

2. Se călește carnea de pui 1-2 minute într-o lingură de ulei încins, se pune într-o tavă și se coace 15-20 de minute, la 180C, pănă când carnea este pătrunsă.

3. Între timp, se amestecă maioneza cu coriandrul tocat (se poate folosi și iaurt gras în loc de maioneză).

4. Se împachetează fiecare tortilla adăugându-se cantități egale de salată verde, castravete, roșii, fășii de carne și o lingură de maioneză.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.jurnalderetete.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *