Recomandarea săptămânii

Paste cu roșii cherry și piept de pui Fermele Crevedia

Ingrediente:

· 500 g paste;

· 200 g piept de pui Fermele Crevedia;

· 6-8 roșii cherry;

· 1/2 ardei gras roșu;

· 1/2 ardei gras verde;

· 2 linguri ulei măsline;

· 2 căței usturoi;

· ierburi aromatice (busuioc, mentă, oregano etc.);

· 100 g parmezan ras (sau un cașcaval de consistență tare);

· sare, piper.

Mod de preparare:

1. Pastele se pun la fiert, respectându-se instrucțiunile de pe ambalaj.

2. Usturoiul curățat, se taie în două sau se pot lăsa cățeii întregi și se pun în uleiul încălzit într-o tigaie de teflon, aproximativ 1-2 secunde, pentru a se aroma.

3. În uleiul aromat cu usturoi, se adaugă bucăți din piept de pui porționat și se amestecă continuu.

4. Ardeii grași se curăță de semințe și se taie în fâșii subțiri, se adaugă peste bucățile de piept de pui prăjit, urmând a adăuga roșiile cherry tăiate în jumătăți.

5. După ce pastele au fiert, se scurg de zeamă și se adaugă fierbinți in tigaie, peste legumele și carnea de pui, asezonându-se după gust cu ierburi aromatice, sare și piper. Se amestecă energic cu o spatula, pentru a se combina aromele.

6. Pastele se servesc fierbinți, cu verdeață tocată mărunt (pătrunjel verde) și cu un strat generos de cașcaval ras sau parmezan ras.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.gastropedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *