Recomandarea săptămănii

Supă de pui cu tăiței

Ingrediente:

· 1 piept de pui cu os sau ciocanele Fermele Crevedia ;

· 2 cepe medii;

· 3 morcovi;

· rădăcină păstârnac;

· țelină;

· 300 g tăiței de casă;

· 2 roșii;

· 1 legătură pătrunjel;

· sare.

Mod de preparare:

1. Se pun 4- 5l apă la fiert, cu un praf de sare și pieptul de pui cu os și piele. Când apa clocotește se dă focul mic și se lasă oala să fiarbă pentru aproximativ 40 minute, timp în care spumează carnea bine.

2. Se curăță legumele (mai puțin roșiile) și se taie în bucăți mari. Se pun alături de pui și se lasă să fiarbă până când se pot pătrunde legumele cu furculița.

3. Se strecoară zeama și se pune înapoi pe foc. Se pun tăițeii de casă în supă. După 5-6 minute, se adaugă și carnea de pui mărunțită după gust, morcovii tăiați rondele și roșiile tăiate cubulețe. Se lasă supa de pui pentru încă 4-5 minute, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt și se potrivește de sare, după care se poate servi.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.retetepractice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *