Recomandarea săptămânii

Salată tabbouleh cu piept de pui

Ingrediente:

· piept de pui Fermele Crevedia;

· 4 legături pătrunjel verde;

· 3 roșii;

· 2 cepe verzi;

· mentă verde sau uscată;

· bulgur;

· 1-2 rodii;

· sucul de la 2 lămâi;

· ulei de măsline extravirgin;

· sare.

Mod de preparare:

1. Se înmoaie bulgurul în multă apă la temperatura camerei pentru 5 -10 minute.

2. Se pune pieptul de pui la fiert, iar după ce a fiert bine se taie cubulețe cât mai mici.

3. Se toacă pătrunjelul și se pune într-un bol de salată. Ceapa se taie mărunt și se adaugă în bol, împreună cu roșiile și pieptul de pui tăiate cubulețe.

4. Apoi se adaugă bulgurul scurs bine de apă. Se adaugă menta tocată mărunt (sau cea uscată macinată), cele două rodii curățate, sucul de lămâie, sare și ulei, după gust. Se amestecă toate ingredientele și salata este gata de servit.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.lalena.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *