Recomandarea săptămânii

Ciorbă de pui cu legume și iaurt

Ingrediente:

250 gr piept de pui Fermele Crevedia;
150 gr amestec de legume congelate (morcov, ardeigras, fasole verde, porumb, mazăre);
150 gr năut scurs din conservă;
1 lingură ulei,
sare;
piper negru măcinat;
pătrunjel verde sau uscat
300 ml iaurt;
1 gălbenuș:

Mod de preparare:

1. Se spală pieptul de pui și se taie cubulețe mici. Se pune la lit în uleiul încins. Se amestecă ocazionalpână carnea se albește bine pe toate părțile, apoise adaugă legumele. Când încep să se înmoaie se stinge cu apă fierbinte cât să se acopere și să se depășească legumele cu 2-3 degete. Se adaugăpuțină sare și se fierbe 10 minute. Se pune și nautulsi se mai fierbe 10 minute. Se adaugă sare și piper, după gust.
2. Într-un castron se amestecă iaurtul cu gălbenușul, apoi se adaugă câte puțină zeamă fierbinte, amestecând continuu. Se toarnă amesteculfierbinte în ciorbă, apoi se adaugă pătrunjelul. Se stinge focul și se acoperă cu un capac.
3. Ciorba se servește fierbinte.

dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *