Recomandarea săptămânii

Pui cu sos de portocale

Ingrediente:

· Piept de pui Fermele Crevedia;

· Usturoi pisat;

· Sare și piper;

· Coajă de portocale;

· Făină;

· Ouă;

· Sos de soia;

· Pesmet;

· Zahăr;

· Suc de portocale;

· Amidon.

Mod de preparare:

1. Se taie pieptul de pui bucăți și se amestecă bine cu coaja de la o portocală, sare, piper, usturoi pisat și puțin sos de soia.

2. Se trec bucățile prin făină, ou și pesmet și se prăjesc în ulei încins.

3. Apoi, într-o tigaie separată se face sosul: puțină supă de pui (sau apă, cam jumate de litru), coaja de la o portocală și sucul de la două portocale, câteva lingurițe de zahăr și una de amidon. Când sosul s-a îngroșat se adaugă bucățile de pui și se amestecă.

4. Se poate servi cu orez.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspiratie: a1.ro/chefi-la-cutite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *