Recomandarea săptămânii

Snițele din ficăței de pui Fermele Crevedia

Ingrediente:

· 500g ficăței de pui Fermele Crevedia;

· 4 ouă;

· 6 linguri făină;

· 5 linguri pesmet;

· 50g parmezan (cașcaval ras);

· sare;

· piper;

· ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

1. Ficățeii se curăță și se spală bine. Se toacă mărunt sau se sfărâmă cu furculița și se pun într-un castron.

2. Ouale se bat bine, se amestecă cu făina și se pun peste ficăței. Se adaugă pesmetul, cașcavalul, sare, piper și se amestecă bine.

3. Se încinge o tigaie cu ulei în care sa vor pune șnițelele la prăjit. Se ia cu lingura din compoziție, se pune în uleiul incins, se aplatizează puțin și se presară deasupra puțin pesmet. Se întorc și pe partea cealaltă și se prăjesc până se rumenesc frumos. Se scot pe hârtie absorbantă.

4. Se servesc cu orice fel de garnitura si cu salata, după gust.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *