Recomandarea săptămânii

Clătite cu ficăței de pui Fermele Crevedia

Ingrediente:

· clătite (făină, lapte, sare, ou);

· 2 cepe;

· 500 g ficat de pui Fermele Crevedia;

· 3 linguri smântână mai grasă;

· frunze proaspete de pătrunjel;

· 100 ml vin;

· sare;

· piper;

· 1 lingură ulei de măsline;

· 150 g cașcaval;

· puțin unt.

Mod de preparare:

1. Se călește ceapa tocată mărunt, se adaugă ficățeii spălați și tăiați bucățele și se lasă să se rumenească puțin. Se condimentează după gust cu sare și piper.

2. Se adaugă vinul și se lasă să fiarbă bine ficățeii, iar la final se adaugă smântâna și pătrunjelul tocat mărunt.

3. Se împarte compoziția în 4-5 parți și se rulează strâns clătitele.

4. Se unge o tavă cu unt, se așază clatitele, iar pe deasupra se pune cașcavalul ras și se dă tava la cuptor până se topește și se rumenește puțin cașcavalul.

5. Clatitele se pot servi cu sos tzatziki !

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *