Recomandarea săptămânii

Stufat de pui cu leurdă

Ingrediente:

· un piept mare de pui Fermele Crevedia;

· 4 bucăți ceapă uscată;

· 4 legături ceapă verde(cozi);

· 4 legături leurdă;

· ulei de măsline;

· 5 linguri sos de roșii Cirio Passata;

· sare, piper, vegetal.

Mod de preparare:

1. Se curăță ceapa uscată și se spală. Într-o cratiță se pune uleiul de măsline și ceapa la călit, după ce a fost tăiată mărunt. Se lasă la foc mic aproximativ 5 minute apoi se adaugă pieptul de pui tăiat cubulețe mici. Se adaugă puțină sare și vegeta și se lasă la fiert la foc mic.

2. Pieptul de pui se fierbe în suc propriu 30 minute. Când acesta este fiert iar sosul a scazut se adaugă ceapa verde și leurda (spălate și tăiate).Se mai lasă la fiert încă 10 minute apoi se pune sosul de roșii Cirio Passata. Se dă iar la fiert 5 minute și se adaugă piper și sare dacă mai este necesar.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *