Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 3-4 pulpe de pui Fermele Crevedia;

· 1 ceapă;

· 2 morcovi mici;

· 2 căței usturoi;

· 3 tulpini de țelină;

· 1 crenguță de rozmarin;

· 1 pahar de vin roșu (150ml);

· 400 g pulpă de roșii;

· sare;

· piper;

· ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

1. Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc pulpele de pui pe ambele părți, aproximativ 10 minute, până devin aurii. Se adăugă ceapa tocată mărunt, morcovul ras, usturoiul tăiat cuburi și tulpinile de țelină tocate.

2. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă rozmarinul și se lasă încă 5 minute să se prăjească. Se toarnă un pahar de vin roșu, se amestecă si se lasă pe foc până se evaporă.

3. Se adaugă roșiile tăiate cubulețe. Se acoperă cu un capac și totul se fierbe la foc mic pentru 20-30 minute.

4. Dacă sosul scade prea mult, se mai adaugă o ceașcă de apă sau suc de roșii. Când totul este gata, se presară o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt și se poate servi alături de o garnitură de piure de cartofi sau mămăligă.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.divainbucatarie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *