Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 1-2 bucăți piept de pui Fermele Crevedia (aprox.500 gr);

· 2-3 ouă;

· 1 legătură de pătrunjel;

· 5-6 căței usturoi;

· 1 ceapă medie;

· 1 ardei iute mic;

· sare, piper;

· 200 g smântână;

· 100 g parmesan ras;

· 3 felli groase pâine înmuiate în lapte și stoarse.

Mod de preparare:

1. Se dă prin robot sau mașina de tocat pieptul de pui apoi se amestecă cu pâinea înmuiată în lapte și stoarsă, ouăle, verdeața, ardeiul iute, usturoiul și 2 linguri de smântână. Restul de smântănă se păstrează pentru pus deasupra.

2. Se tapetează o formă de chec cu ulei și pesmet și se așază compoziția în ea, nivelând-o cu o lingură sau o spatulă. Se pune deasupra smântâna rămasă și 100 gr parmezan ras.

3. Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 1 oră.

4. Se taie felii când este rece.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.edithskitchen.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *