Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 700 g pulpe de pui dezosate Fermele Crevedia;

· 1 ceapă mare;

· 1 ardei gras/capia mare;

· 5-6 căței de usturoi;

· 4-5 linguri sos sweet chilli;

· 5-6 rondele ananas + 80-100 ml de suc din conservă;

· 1 pungă amestec Hawaii Edenia;

· sare, piper.

Mod de preparare:

1. Se taie puiul cubulețe și se pune cu sare, piper și 3-4 linguri de ulei într-o tavă.

2. Se lasă la cuptorul preîncălzit la 200 C pentru aproximativ 25 minute.

3. Între timp se amestecă într-un bol încăpător: ceapa și ardeiul tocate cubulețe, cuburile de ananas, sosul chilli, usturoiul pisat și amestecul Hawaii (nedecongelat).

4. Se omogenizează bine și se pune peste puiul care a stat 25 minute la cuptor. Se adaugă deasupra și suc de ananas din conserva, se amestecă ușor. Se acoperă cu capac sau cu folie de aluminiu și se lasă la cuptor aproximativ 25 minute.

5. Se înlătură folia și se mai lasă la cuptor încă 20-25 minute.

6. Se lasă să se răcească puțin și se poate servi.

Vă dorim poftă bună!

Sursa de inspirație: www.edithskitchen.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *