
Ingrediente:
· foaie aluat foietaj;
· un piept de pui Fermele Crevedia;
· 400 gr brânză vaci;
· 100 gr cașcaval;
· 3 ouă;
· 3 linguri făină;
· conopidă potrivită ca mărime;
· unt;
· sare, piper.
Mod de preparare:
1. Se fierbe conopida și se lasă la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute apoi se scurge și se toacă bucățele mici.
2. Într-o tavă de tartă se așază foietajul după ce s-a uns tava cu unt.
3. Se așază bucățile de piept și buchetele de conopidă și se condimentează ușor cu sare si piper.
4. Se amestecă într-un vas branza de vaci, cașcavalul, ouăle, smântâna și făina. Se potrivește gustul de sare și piper și se toarnă deasupra.
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit până ce se rumenește frumos.
Vă dorim poftă bună!
Sursa de inspirație: www.bucataras.ro