
Ingrediente:
· 200g ficat de pui Fermele Crevedia;
· 1 ou mare;
· Făină;
· sare, piper alb, praf de usturoi;
· ulei.
Mod de preparare:
1. Ficatul de pui se spală bine cu apa rece, se șterge cu un șervet de hârtie și se condimentează cu puțină sare și piper.
2. Bucățile mai mari se taie puțin mai mici ca să se pătrundă mai bine.
3. Într-un bol se bat oul cu puțin praf de usturoi și sare.
4. Se trece ficatul prin făină, ou bătut, apoi din nou prin făină și ou și se prăjește în ulei încins. Se lasă un minut pe o parte apoi se întoarce pe cealaltă parte și se repetă.
5. Se scot ficățeii pane pe un șervet de hârtie absorbant și se servesc cu o salată sau cu piure de cartofi și murături.
Vă dorim poftă bună!
Sursa de inspirație: www.haisagatim.ro