Recomandarea săptămânii

Ingrediente:

· 600 gr piept de pui Fermele Crevedia;

· 200 gr pâine albă –miez;

· 100 ml lapte;

· 50 ml ulei floarea soarelui;

· 2 căței usturoi;

· 1/2 ceapă;

· 1 linguriță cimbru uscat;

· 3 linguri pesmet;

· 3 linguri făină mălai;

· sare, piper;

· ulei pentru pulverizat.

Mod de preparare:

· Se taie pieptul de pui cubulețe. Se introduce la mărunțit, în vasul robotului de bucătărie, împreună cu usturoiul, ceapa, uleiul , sarea, piperul și cimbrul.

· Se adugă miezul de pâine înmuiat în lapte și apoi stors și se omogenizează.

· Din amestecul rezultat, se formează bastonașe de mărimea unui degețel. Acestea se tăvălesc în pesmet amestecat cu făină de malai .

· Se așază bastonașele cu pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Deasupra se pulverizează ulei de floarea soarelui.

· Se dă tava cu crochete la cuptor timp de 25 minute, până încep să se rumenească ușor .

Crochetele de pui se pot servi alături de o garnitură sau salata preferată.

Vă dorim poftă bună!

Sursa se inspirație: www. bucataras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *